1 oktober 2012

Voor 't slapen gaan

maandag 29 oktober 2012


Voor het slapen gaan nog even snel een collage met de fijne dingen van deze week!

Muffins bakken voor een vriendin die in Berlijn is - foto's gemaakt met m'n broertje - nieuwe broek - kleur en herfst aangebracht in m'n huisje - zaadjes planten - mooie herfst bladeren gezocht - en m'n lijst met studio ditte!

Dagje Haarlem

zondag 28 oktober 2012


Gisteren een dagje Haarlem gedaan met een vriendinnetje!
We hebben heerlijk rondgesnuffeld en natuurlijk geld uitgegeven.
Ik heb een kaarten rekje gescoord, een leuke MT tape en inpak papier van Studio Ditte.
Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke plaat voor in mijn grote lijst. Dit was precies wat ik zocht en het staat ontzettend leuk!

Mmm

donderdag 25 oktober 2012


Heerlijk eten op de zaterdagavond. Jammer genoeg heb ik het vaak te druk om zaterdags over de markt te gaan. Maar als het even kan, ga ik er heen voor groenten/fruit/brood en natuurlijk mooie bloemen. Wat mijn truc is ( misschien wel een beetje suf ), ik ga altijd rond kwart over 5 naar de bloemenkraam en kan voor een paar euro veel bloemen krijgen.. HEERLIJK!

ps. Welkom nieuwe blog lezers, super leuk dat jullie mij nu ook volgen!

Leuke instragram momentjes

dinsdag 23 oktober 2012


Gekookt en gegeten met lieve vriendinnetjes - bloemen en groenten gehaald op de markt - heerlijk turksbrood gegeten met saffraan aioli - gitaar gekregen van mijn stagebegeleidster - verse groenten en munt van de markt - vriendin die haar eigen nummer lied horen - shooten - mooie kleur bloemen - m'n huisje een klein beetje veranderen

Herfst



Kika en ik hebben de mooie kleuren van de herfst opgezocht. Want wat kan de herfst toch prachtig zijn. Hier het resultaat van een aantal foto's wat we hebben gemaakt.

ps. Ik heb hier en daar wat gesleuteld aan mijn blog, hij is dus veranderd.
Super bedankt voor jullie reacties om mij te helpen, want tja ik blijf computers een raadsel vinden. 
Nu kan ik weer een tijdje vooruit met klussen aan m'n blog!

 

WIE WIL MIJ HELPEN?!

vrijdag 19 oktober 2012


WIE O WIE heeft tijd en zin om mij te helpen met mijn blog te veranderen.
Ja misschien is dit heel dom? Maar ik snap er helemaal niks van. Een half jaar geleden heb ik deze blog gemaakt en maar wat gedaan. Maar ik wil ook zo'n mooie en vooral rustige layout met daarboven zo'n balkje waar je dingen kunt aanklikken zoals 'biografie' en dat soort dingen.. het lukt mij niet.
Nu de herfst er aan komt en er genoeg dagen komen om binnen te kunnen zitten wil ik lekker sleutelen aan mn blog. Wie wil mij helpen? En natuurlijk krijg je een bedankje! :)

Schaal

donderdag 4 oktober 2012


Leuke schaal! Gekregen van mijn tante die het gevonden heeft op een rommelmarkt.