1 februari 2013

Instagram momentjes

zondag 24 februari 2013


Mijn moeder heeft een nachtje gelogeerd bij mij in Leiden. Ik had heerlijke gebakjes gehaald bij een super leuk bakkertje bij mij in de straat. Appelcake en worteltaart, vers gemaakt, mmmm!
Verder zie je mijn nieuwe rokje gekocht bij de Hema, een fiets mand met tulpjes en een boodschappen tas die mijn moeder heeft genaaid met vrolijke stofjes en lintjes. En gisteravond had ik een feestje van iemand die 30 is geworden en vrienden had uitgenodigd in een kroeg.
Nu nog even een rustig avondje en dan morgen weer aan de slag.
Fijne avond allemaal!

Nieuw winkeltje

vrijdag 22 februari 2013


Er is een nieuw winkeltje gekomen in Leiden; PLUUM! Het pand is gevestigd in één van de mooiste straatjes van Leiden. Je vind er ontzettend veel leuke spulletjes, tapejes, woon accessoires  kaartjes en noem maar op! Ik heb er vandaag gesnuffeld en een leuk gesprek gehad met de eigenaresse. Dus als je een keer in Leiden bent of in Bussum (want daar zit dit winkeltje ook) moet je echt even langswippen.
Klik hier voor de site. 

Picknickmanden in overvloed

donderdag 21 februari 2013


Ik heb iets met picknick manden.. wanneer ik de kringloop winkel in Leiden induik, kom ik bijna altijd terug met een picknickmand. Ik weet niet wat het is, maar ik vind er altijd wel één! En ze zijn allemaal zo leuk. De linker heb ik cadeau gegeven aan een vriendin, hij was al helemaal gevuld met leuke spulletjes! De middelste heb ik vorige week gevonden voor 3 euro met borden/bestek! En de rechter had ik vorig jaar gevonden voor 2,50.. ook helemaal gevuld met bordjes/bestek en bekers. De middelste vind ik helemaal leuk door de leuke ruitjes. Dus, laat de zomer maar komen, dan kan ik weer heerlijk picknicken met vrienden met een picknick mand gevuld met lekkere dingen 

Zondagse instagram momentjes

zondag 17 februari 2013


Een heerlijke zondag met de nieuwe 101 woonideeën,  lunchen in de zon met mijn broertje, vrolijke narcissen die uit zijn gekomen en een nieuwe winkel in Leiden genaamd 'Tiger' met alleen maar leuke spulletjes voor een paar euro. Eventjes was het lente vandaag, hopelijk blijft 't deze week dit weer!

Gekregen!!

zaterdag 16 februari 2013


Mijn lieve vriendinnetje Floor kwam vanmiddag langs voor een kopje thee en had een zelfgemaakt cadeautje mee! Een potje wat gebreid is, echt super leuk! Om vrolijk van te worden! Floor houdt ook van knutselen, breien, haken, naaien, kringlopen, bloggen etc. Dus als wij samen zijn ontstaan er altijd heel veel leuke ideeën. Daar horen jullie ongetwijfeld meer over.
Het leuke slingertje kreeg ik via de post van 'een dotje wat'!
Fijne avond allemaal 

Ps. Thanks voor al jullie recepten tips. Ik ga ze opschrijven in mijn 'één en al vrolijkheid' notitie boekje!

Recepten idee??

vrijdag 15 februari 2013


Ik ben opzoek naar tips voor lekkere hapjes of recepten. Eigenlijk heb ik het al voor morgen nodig, maar het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om andere tips smul tips te horen van jullie die ik in de toekomst een keer kan maken. Vandaag smste ik wanhopig of ze iets lekkers wist om te koken voor vanavond, ook zij kon me er niet bij helpen. Dus mocht je iets weten en het is niet ál te moeilijk... tips zijn ZEER welkom.
Wat betreft morgen avond, de bedoeling is dat iedereen (van mijn vriendinnen groep) iets lekkers gaat maken wat wel een beetje vult. Ik ga sowieso een kwarktaart maken, olijfjes halen op de markt en wil nog iets bereiden, maar wat??  Dus ook hiervoor zijn tips meer dan welkom 

ps. op de foto een lekkere garnalen salade die ik heb gemaakt toen 88forever foto's kwam maken.

Lieve berichtjes!

dinsdag 12 februari 2013


Wat een lieve berichtjes heb ik gister gekregen op mijn blog bericht. Het liefst stuur ik naar jullie allemaal deze tulpen. (die overigens gekocht zijn bij de ALDI , 2 bossen voor 3 euro)
Gister besloten om naar 1 les te gaan en ben daarna lekker mijn bed ingekropen met neusspray en zakdoeken. Vandaag ga ik het gewoon weer proberen! En weetje waar ik trek in heb.. in een kopje vers geperste sinaasappelsap! Fijne dag allemaal    

Maandag

maandag 11 februari 2013


Op dit moment lig ik nog wat ziekig in bed. Zit ik absoluut niet op te wachten want straks heb ik mijn eerste theater minor les, op school! Ik blijf nog even liggen, drink wat thee en eet beschuit met kaas.
Gister heb ik mijn hele huisje schoongemaakt. Vooral op de plekken waar ik nooit kom..
Ik heb gelijk wat lente aangebracht. Leuke bolletjes in een kopje gedaan en vrolijke tulpjes gekocht!
Het is weer heerlijk fris in huisje Weltevree!

De winnaar van mijn Give away is....

zondag 10 februari 2013


Meer dan 31 leuke blog volgers hebben gereageerd op mijn Give away.
Echt super leuk dat ik zoveel enthousiaste berichtjes heb gekregen van jullie!
Ik heb lootjes gemaakt en ouderwets gekrabbeld. 
En de winnaar van het 'één en al vrolijkheid' boekje is geworden
.......
Lieve Ziza zipper, het boekje komt jou kant op  



Oud atlas slingers

zaterdag 9 februari 2013

 
 
Mijn ouders hebben vorig jaar een oud atlas gekocht op de vrijmarkt. Nu zie ik af en toe van die leuke slingers of kaartjes voorbij komen van oud atlas papier, dus ik heb ook even wat leuke slingertjes gemaakt wat ik leuk op een cadeautje kan plakken bijvoorbeeld!

ps. nog 1 dagje kun je meedoen met mijn give away.

Nog 2 dagen..

vrijdag 8 februari 2013




Nog twee dagen en dan ga ik de winnaar bekend maken van mijn Give away!
Je kan dus nog mee doen. Laat een leuk berichtje achter en wie weet ben jij de gelukkige met een
'één en al vrolijkheid' notitie boekje!

Slingertje

woensdag 6 februari 2013


 Even een nieuwe slinger gemaakt met bolletjes van de Xenos. Simpel, maar staat erg vrolijk!

Reacties op m'n Give away

dinsdag 5 februari 2013


Leuk hoor al die reacties op mijn Give away. ♥ Je kunt nog gezellig meedoen en dan ga ik aan het eind van deze week de winnaar bekend maken! Klik hier om te kijken wat ik wil weg geven en laat een berichtje achter.

Vandaag heb ik mijn afstudeer onderzoek ingeleverd, heerlijk gevoel. Eerst dacht ik dat het vrijdag moest, dus eigenlijk is dit een meevaller en heb ik nog een paar daagjes vrij.
Fijne dag iedereen & vergeet niet mee te doen met mijn give away!

Give away ♥

maandag 4 februari 2013



Een tijdje geleden vertelde ik over mijn 'één en al vrolijkheid' boekje waar ik zelf al een tijdje in schrijf en plak. Ik geef nu een 'één en al vrolijkheid' notitie boekje weg met een 'zelfgemaakte' stoffen hoes! Dus wie o wie doet er mee met mijn eerste Give away?!
Laat een leuk berichtje achter en wie weet mag jij dit boekje ontvangen in je brievenbus

'Geluk' + LET OP!

zondag 3 februari 2013

Vanmorgen ging mijn wekker om 8 uur 's morgens om aan mijn afstudeer onderzoek te werken en om 4 uur 's middags was ik het spuug zat. Dus tijd om even een blog berichtje te typen. Deze zelf gevouwde  kraanvogel kreeg ik van Janneke via de post. Op het kaartje stond 'dat hij voor geluk staat en dat ze me dat toewenst'. Ontzettend lief! En ik hoop dat hij mij geluk gaat brengen bij het afstuderen. Hij staat nu mooi op mijn schouw.

Let op: Binnenkort een leuke give-away! Dus houdt mijn blog in de gaten

afscheidscadeau op stage

vrijdag 1 februari 2013

Ik heb van de woonvoorziening waar ik o.a. stage heb gelopen een super leuk afscheidscadeau gekregen! Omdat ze weten dat ik gek ben op oude spulletjes en potjes hebben ze mij dit gegeven.
Een pot vol met oud lint/garen/oude knijpers etc. Super cadeau toch?!