1 maart 2013

Mumford & Sons concert

zaterdag 30 maart 2013


Ik ben afgelopen donderdag avond naar het concert geweest van Mumford & Sons in Antwerpen samen met een vriendinnetje. Het was echt FANTASTISCH. Ik heb deze band ooit eens ontdekt op Lowlands en vanaf dat moment een groot fan. En live zijn ze nog beter. Geen valse noot gehoord, alles was spat zuiver!
Het was af en toe echt ontroerend dat ik mijn tranen moest inhouden, geweldig! Ze weten het publiek stil of juist enthousiast te krijgen. Dit concert heeft al mijn bezochte concerten en festivals overtroffen. Dat betekend dat ze voor mij echt top muzikanten zijn.

Voor de mensen die vanavond naar het concert gaan in Amsterdam, veel plezier! Ik zou zo nog een keer willen. 

Kaarsen

zondag 24 maart 2013


Even een snel blog berichtje omdat ik gisteren twee prachtige 'kaarsen standaards' heb gekregen van twee lieve vriendinnen. (ontmoet op mijn interieurstyling opleiding). 

Winnaar van mijn lente give away!

zaterdag 23 maart 2013


Vanachter mijn tafel heb ik ouderwets lootjes getrokken om een winnaar bekend te maken voor mijn 'Lente give away'. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke berichtjes, het waren er dit keer onwijs veel! Ook leuk om weer wat nieuwe volgers te hebben.

Klik op 'Meer lezen' voor de winnaar..


Home sweet Home

donderdag 21 maart 2013


Vandaag had ik onverwachts een dagje vrij. Na een ontbijtje in de stad met mijn huisgenoot, fietste ik terug naar huis en zag in mijn straat allemaal vuilniszakken vol met spullen liggen. Ik kon het niet laten om er in te snuffelen en heb de mooiste dingen gevonden. Mooi inpakpapier, stofjes, bordjes, bakjes, kaartjes, oud postpapier, wat vaasjes en ga zo maar door. Toen ik bezig was met schatten vinden kwamen er nog meer mensen snuffelen. De spullen zijn waarschijnlijk van een oude dame geweest die is overleden.. iets minder leuk natuurlijk, maar ik hoop dat ze blij is dat het nu een mooi plaatsje gaat krijgen in mijn huisje.

Druk op 'Meer lezen' voor meer foto's 

Studio ditte

zondag 17 maart 2013


Voor mijn verjaardag heb ik een 'Studio Ditte' dekbed overtrek gekregen! Ben er super blij mee! En wat het dekbed zo bijzonder maakt, is dat ik één van de bordjes in mijn kast staat. Dit bordje is van mijn oma geweest. Als mijn oma nog leefde zou ze er met verbazing naar gekeken hebben!

Héél erg bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn lente give away. Deze week maak ik de winnaar bekend! 

Lente give away!

dinsdag 12 maart 2013


Super leuk al jullie reacties op mijn lente give away! Je kan nog steeds mee doen! Maar ik wil alvast een klein beetje verklappen wat je kan verwachten.. Namelijk een zelfgemaakt lente-mobiel hoesje en een schattig lijstje met een geborduurd patroontje van een bloem. Ik word er in ieder geval vrolijk van en dat is ook de bedoeling van deze lente give away.

Ps. Ik heb mijn layout veranderd. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar zo nu en dan sleutel ik er wat aan! 

Lentekriebels & Lente give away!

vrijdag 8 maart 2013


Het ruikt zo ontzettend erg lekker buiten, een lente lucht! Ken je dat? Ik kan daar intens van genieten. Voel al allemaal lente kriebels in mijn buik. Zin om mijn witte all stars te dragen, mijn leren jasje en thee te drinken op een terras. Vandaag heb ik de eerste krokusjes gespot in het park, kon het niet laten om daar een foto van te maken!

Door het lekkere weer ben ik geïnspireerd geraakt om een 'lente-give away' weg te geven. Vind je het leuk om mee te doen? wees welkom! Het enige wat je moet doen is een leuk lente berichtje achter te laten en mij te volgen op mijn blog!

Laten we allemaal nog even genieten van deze dag, want het schijnt vanaf morgen weer te vriezen! 

JARIG

woensdag 6 maart 2013


Vandaag ben ik 23 jaar geworden! Gisteravond heb ik een ontzettend leuk feestje gehad in het leukste café in Leiden. Een stuk of 25 lieve vriendjes en vriendinnetjes kwamen een borrel drinken en ik ben flink verwend.  Vanmorgen kreeg ik een vers ontbijtje van een vriendin en heeft ze mijn fiets versierd. Ook heb ik al twee keer kaarsjes mogen uitblazen en vanavond lekker uit  eten met mijn huisgenootje en ouders.
Ook is mijn nicht vandaag bevallen van een dochter, een speciale dag dacht ik zo.

Ik ga nog even verder met genieten. Fijne dag allemaal!

Smullen op zaterdagavond

maandag 4 maart 2013



Zaterdagavond heb ik samen met een vriendin gesmuld van pompoensoep en pizza van Turks brood.
Pizza van Turks brood is simpel om te maken en ó zo lekker!
Je koopt een brood (voor maar 0,80 cent), snijdt het door de midden en smeer het vervolgens in met tomatenpuree  Voor de rest kun je er van alles op strooien. Wij hadden broccoli  champignons  paprika, olijven, perzik en kaas gedaan. Ontzettend lekker, dus echt een aanrader! 

Ps. Ik ben over 2 nachtjes jarig! Spannend!

Verlaat kerstcadeautje

vrijdag 1 maart 2013



Jeanine, een goed vriendinnetje, heeft een halfjaar in Berlijn gewerkt. Nu is ze EINDELIJK weer terug in Nederland en dat vind ik erg fijn. Ze bracht mij nog een 'verlaat kerst cadeautje' mee! Leuk he? Zijn van die zakjes waar je een kaarsje in kunt doen. Ik vind het helemaal niet bedoelt voor de kerst, dus het staat gewoon gezellig in mijn huisje!