1 juni 2013

Huisje

zondag 30 juni 2013


Nu ik natuurlijk vakantie heb en mijn diploma BIJNA op zak heb (8 juli is de diploma uitreiking, joepie), had ik weer een dagje tijd om alles even grondig schoon te maken. Heerlijk, alles is weer fris! Ik heb hier en daar een beetje veranderd en wat andere spulletjes neer gezet, ook wel eens leuk voor de verandering. Het schijnt wat beter weer te worden deze week, dus ik zal meer buiten zijn dan binnen! Zin in

Klik op 'meer lezen' voor meer foto's!

Ps. bedankt voor jullie lieve felicitatie berichtjes!

GESLAAGD!!!!!!!!!

woensdag 26 juni 2013

De eerste foto is gemaakt toen ik van de week nog vreselijk hard aan het bikkelen was voor mijn laatste tentamen. Af en toe zag ik het echt even niet meer zitten en het bracht een hoop stress met zich mee. Het was allemaal nog even spannend, maar zoals je ziet op de tweede foto; IK BEN GESLAAGD VOOR MIJN HBO DIPLOMA!  Het was niet allemaal even makkelijk geweest de afgelopen jaren, maar ik ben nu officieel een 'muziektherapeut'! Ik ben ontzettend blij en kijk uit naar mijn diploma uitreiking 8 juli. Nu lekker genieten van de vrijheid en ga van het weekend heerlijk een paar daagjes naar Antwerpen. 

Instagram!

zaterdag 22 juni 2013

Ik bewerkte mijn foto's eigenlijk altijd al met instagram sinds ik een iPhone heb.. maar voor de rest deed ik er vrij weinig mee. Af en toe plaatste ik een foto op mijn Facebook of hier op mijn blog. Maar nu begin ik instagram steeds leuker te vinden. Ik vind het heerlijk om te gluren bij mensen, naar hun dagelijkse foto's en word ook blij van de 'likes' & 'berichtjes' die ik krijg op mijn geplaatste instagram foto's!
Af en toe kom ik op een instagram profiel met ONWIJS gave bewerkte foto's, ik moet toch geven dat ik dan echt jaloers word... daarom ben ik van plan om er iets meer mee te doen! Hopelijk heb ik er ook een beetje kijk op hihi. Dus vind je het leuk om mij te volgen ? JAAAA, klik dan HIER 

Hema!

vrijdag 21 juni 2013


Ik ben heel vaak in de Hema te vinden, is echt mijn lievelings- winkel! Nu hebben ze weer prachtige 'school' spullen. Aangezien ik bijna ben afgestudeerd, heb ik al deze spullen absoluut niet meer nodig, maar ik werd er zo vrolijk van! Ik heb een prachtig notitie boekje gekocht die ik wil gebruiken voor mijn zomervakantie. Alle leuke momenten wil ik vast leggen met instagram foto's, lijstjes of andere dingen die ik verzamel in de vakantie. Ik ga met een vriendin kamperen in Frankrijk, dus er komen genoeg mooie dagen aan om te beschrijven. Verder kocht ik nog een tape rolletje. Ik moest me zelf inhouden want wilde alle soorten tape wel kopen, maar ik heb er op dit moment genoeg! Deze heb ik wel meegenomen omdat je dit als een label kan gebruiken, hoe leuk! 

Fijne momentjes + DE WINNAAR van mijn give away!

dinsdag 18 juni 2013


Wat heb ik heerlijke en vooral drukke weken achter de boeg. Vooral deze week ben ik niet veel op mijn blog te vinden.. ik ben namelijk bezig met mijn aller laatste weekje van mijn studie, het afstuderen kan beginnen! Moet nog wel even flink bikkelen (is niet makkelijk met dit weertje zeg..) en probeer zo rustig mogelijk te blijven. Ik heb genoten van heerlijke ijsjes, picknick avondjes, lekker koken, ijsjes maken, varen rond Alkmaar, de kinderen van mijn dans/muziek lessen, open lucht bioscoop, cadeautjes inpakken voor mijn huisgenootje, terrassen met mijn huisgenootje en mooie kaarten ontvangen :) klinkt goed toch?

En nu ga ik de winnaar bekend maken van mijn mobiel hoesjes give away! Bedankt voor de leuke reacties!
Arja , gefeliciteerd! Je hebt door middel van een loting gewonnen. Zou je willen mailen naar jorianlub@gmail.com? Dan kan je even doorgeven wat voor mobiel je hebt want ik heb verschillende maten! 

Mobielhoesje give away!

maandag 10 juni 2013


Ik wil een zelfgemaakte mobiel hoesje weg geven! Een handig hoesje voor in je tas of voor op het strand!
Wat moet je doen; even een gezellig berichtje achter laten & mijn blog volgen, heel simpel dus!
Wie o wie doet er mee?


Wil je me volgen op instagram? klik dan HIER


Volg me op instagram!

zaterdag 8 juni 2013


Ik denk dat ik de 'instagram-app' het meest gebruikt op mijn iphone. Misschien ben ik er een klein beetje verslaafd aan. Vind het zo leuk om te doen en vooral leuk om de foto's uiteindelijk terug te kijken na een aantal weken. Het is voor mij een persoonlijke foto dagboekje. Maar eigenlijk deed ik er verder niks mee.. ik volg niemand en niemand volgde mij.. Maar nu zijn er toch wat volgers gekomen en vind dat stiekem best wel leuk! Dus zou je het leuk vinden om mijn dagelijkse en vooral persoonlijke instagram foto's te bewonderen? Volg me dan op instagram. Mijn profielnaam is 'Jorian1990' (beetje een saaie naam maar oké). http://instagram.com/jorian1990

Zonnige vrijdag

vrijdag 7 juni 2013


Goh, ik merk dat als het mooi weer is, ik véél meer te plaatsen heb om mijn blog. Ik word ook zó vrolijk van dit zonnetje. Ga er nog even flink van genieten want het schijnt volgende week alweer minder te zijn.. (nog even niet aan denken) Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven een 'lange' jurk aan. In de winter gekocht bij de primark voor een paar euro.. en ik moet zeggen dat ik het best leuk vind staan en dat ik mij er lekker in voel! Vandaar dat ik even snel een foto heb gemaakt! Nu even aan de studie, boodschapjes doen en dan naar het park/terras met vrienden. Fijne zonnige vrijdag!

Terras voor de deur

woensdag 5 juni 2013


En wat is het lekker weer he? Helaas heb ik geen balkon of een tuin bij mijn huisje, maar voor de deur kan ik ook ontzettend lekker zitten. Vorig jaar heb ik dit leuke tafeltje gescoord voor een paar euro bij de Hema. Super handig om lekker te kunnen tafelen met vrienden. Gister heb ik dus ook volop genoten van een heerlijke lunch met een vriendinnetje en 's avonds lekker pizza, wijn en ijs gegeten. Ik kan niet wachten op de volgende vrije uurtjes om voor de deur te zitten in de zon. 
Druk op 'meer lezen' voor meer foto's die zijn gemaakt voor de deur van mijn huisje in Leiden.

Fleurig nieuw jurkje

dinsdag 4 juni 2013

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jurkje van de Sissyboy! Vooral vandaag kan ik er volop van genieten met dat zonnetje. Gelukkig blijft het deze hele week mooi weer, dus eindelijk kunnen de fleurige jurkjes uit de kas gehaald worden, kan niet wachten! 

Lente tas!

maandag 3 juni 2013


Deze tas maakte mijn moeder zaterdag middag binnen 1,5 uur. Het stofje heb ik echt al super lang in huis liggen, ooit eens gekocht op de stoffenmarkt in Leiden. Ik wist nooit wat ik er mee wilde doen en samen met mijn mama kwam ik op het idee om zo'n tas te maken. Omdat zij zo handig is met de naaimachine was de tas zo klaar! En ik ben er zo blij mee, perfect voor de lente!