1 september 2014

Feest in Huis!

zaterdag 27 september 2014


Weer een leuk artikel van mij op showhome.nl te lezen! Dit keer over slingers en pompons! Neem snel een kijkje om dit bericht te lezen! Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Klik HIER om op de site te komen. Fijn weekend allemaal !

Blogger bij Showhome.nl

maandag 22 september 2014


Elke week (zaterdag om precies te zijn) ga ik bloggen over mijn grootste hobby interieur, op de bekende interieur site showhome.nl, LEUK! Ik was hier een tijdje geleden voor gevraagd en na een paar dagen er over na gedacht te hebben leek het me een leuke ervaring! Dit om mezelf te blijven inspireren op interieur gebied en er dan ook lekker mee bezig te zijn elke week. Ik vind interieur en bloggen erg leuk, volg met heel veel plezier andere blogs, maar ik merk  dat het schrijven van een eigen blog bericht op een laag pitje blijft. Vind ik jammer, want heb zoveel ideeën! Door dat ik verplicht ben om elke week iets te schrijven voor deze site, hoop ik dat ik het bloggen weer helemaal kan oppakken en automatisch ook leuke berichten op mijn eigen blog te kunnen plaatsten.

Afgelopen zaterdag is mijn eerste blogbericht online gekomen. Heb veel lieve reacties gekregen van vrienden/vriendinnen en ben ook benieuwd wat jullie er van vinden.
Klik HIER om mijn eerste blogbericht te lezen en HIER lees je een kleine introductie!
Neem natuurlijk ook een kijkje bij de andere bloggers van showhome!

Huisje winterproef maken!

dinsdag 16 september 2014



De winter komt er weer bijna aan en mijn handen beginnen te jeuken om mijn huis te veranderen in wat warme tinten. Nou is mijn budget niet heel groot om gelijk allerlei nieuw spullen te kopen, maar gelukkig zijn er genoeg leuke 'diy' projecten! Zo ben ik bezig om kapstokken te maken van boomstammetjes, wil ik bladeren zoeken als het herfst is en deze onder dompelen in glitters, is het plan om mijn keuken iets op te pimpen met leren handgrepen en ga ik proberen om van stof/papier nieuw slingers te maken. Gelukkig is Pinterest echt een uitkomst om inspiratie op te doen. Kon het daarom ook niet laten om nog twee collages te maken om een sfeer te creëren. De kussens in de onderste collages staan op mijn verlanglijstje! Verder probeer ik met zo weinig geld de boel om te toveren tot een winters huis! Lekker met sloffen, een kop thee en een warme deken op de bank ploffen. Ondanks dat ik echt een zonnen liefhebber ben, kan ik stiekem niet wachten op de herfst.
Hebben jullie dat ook?

Voor de twee overige collages  druk op 'meer lezen'.


Slaapkamer

dinsdag 9 september 2014


Ik ben ontzettend blij met mijn mini slaapkamer. Het is echt heel klein, maar fijn! Gelukkig zit er een inbouw kast in en scheelt dat weer ruimte. De kast is ook nog eens super leuk door het uitgezaagde hartje! (was al zo toen ik er in kwam wonen). Je ziet veel streepjes en stipjes in mijn slaapkamer, ach ja, daar ben ik nou eenmaal dol op!
Natuurlijk droom ik vaak over een grotere slaapkamer en op mijn pinterest kan ik dan ook uren plaatjes kijken. Een wensenlijst heb ik gemaakt voor mijn droomslaapkamer, gewoon om het kan. Als je op 'meer lezen' klikt zie je twee collage's van mijn droomslaapkamers en wensenlijst.

Ben ik weer!

dinsdag 2 september 2014


Daar ben ik weer! Het was een tijdje stil hier op mijn blog omdat mijn computer stuk was. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en typ ik dit bericht vanaf mijn nieuwe laptop, heel blij mee! Het ging weer kriebelen om te gaan bloggen & heb leuke dingen bedacht! Het plan is om mijn logo te veranderen en meer binnenkijkers te fotograferen, zin in!

Dit keer een vrolijke collage met foto's uit eigen huis! Het wordt weer lekker weer en ben dan gelijk in voor kleuren en gezellige bloemen. Hebben jullie dat ook?
Tot het volgende bericht :)

ps. Ik ben nog steeds enorm actief op Instagram en sinds kort ook op pinterest. Neem je een kijkje?
Mijn Instagram
Mijn Pinterest