1 januari 2015

Stippen verslaafd?!

zaterdag 17 januari 2015


Stippen verslaafd? WEL NEEE, hoe kom je er bij! Oke.. stiekem is het wel een beetje waar. Op de middelbare school (dus echt al een heéleee tijd geleden) had ik al een zwak voor stipjes. En nog steeds zijn ze leuk en hip. Vooral toen ik het pakketje met mini wall stickers van ferm living binnen kreeg werd ik super blij! Mijn slaapkamermuur is nu niet meer saai, maar juist heel vrolijk! Stippen heeft gewoon iets vrolijks. Mensen weten ondertussen wel dat ik er van hou. Als ze een item, printje of iets met stippen zien zeggen ze altijd 'dat is echt iets voor Jorian'. Ach ja, ik schaam me er niet voor! En volgens mij zijn er meer stippen verslaafde in blog/instagram wereld?

Lievelings foto!

zondag 11 januari 2015


Een blogberichtje over een foto met mijn lieve vriendinnetje op hout. Het is echt mijn lievelings foto, weet je waarom? Omdat het weekend in Parijs echt geweldig was. We gingen naar Disney land (een wens die we al jaren hadden) en genoten van de stad Parijs zelf. Waar we lekker door straatjes liepen, genoten van de zon en van het lekkere eten. Een weekend om nooit te vergeten. En daarom heb ik deze foto, die gemaakt is in een mooi straatje van Parijs, af laten drukken op hout! Leuk idee he? Ik vind het heel leuk om iets persoonlijks in huis te zetten. Hij staat op een mooi plekje boven de bank op mijn nieuwe plankje!

Wil je ook een (lievelings) foto af laten drukken op hout? Klik dan HIER! Photogifts is een handige site waar je veel mogelijkheden hebt. Zo kan je bijvoorbeeld je foto op verschillende soorten hout laten af drukken of met een mooie white wash er over heen! Ik koos voor steigerhout zonder white wash. Heel blij met het resultaat :)

Lichtblauw, grijs, wit en bruin!

dinsdag 6 januari 2015



Ik ben dol op de kleuren lichtblauw, grijs, wit en bruin. De laatste tijd probeer ik wat andere kleuren in mijn interieur toe te voegen.. maar telkens kom ik weer terug op deze 4 kleuren. Blijkbaar heb ik daar nog een zwak voor en dat maakt mij lekker niks uit. Ik vind het mooi en het maakt mijn kleine huisje ook licht! Door veel wit te houden met hier en daar wat keur in een accessoire, krijg ik het gevoel dat de ruimte ook groter lijkt. En dat is prima, want mijn hofjes huisje is alles behalve groot. Ach, klein is lekker knus en meer heb ik ook niet nodig, woon er tenslotte alleen! Genoeg vrienden over de vloer hoor! Wat is jullie favo kleur in je interieur op dit moment?

Druk op 'meer lezen' voor nog een kleine collage met wat mooie interieur foto's waar ik zeker inspiratie uithaal. Allemaal gevonden op Pinterest!